Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ¼ dl sukker
4 dl kokosfløte
6 egg
30 g smør
Oppløs sukkeret i kokosfløte over svak varme i vannbad. Pisk eggene godt og sil dem i kokosfløten gjennom en nylonsil. Røres godt sammen.
Varm opp under omrøring til kokoskremen er tykk nok til å dekke baksiden av en skje, ca 8 minutter. Tas av varmen og rør inn smøret.
Pensle 6 små boller med smeltet smør. Hell kokoskremen i bollene.
Forvarm ovnen til 180 C. Sett bollene i ovnspannen og hell i vann slik at det dekker halvveis opp på bollene. Stekes i ovnen i 30 minutter.
Tas ut av ovnen og settes under varm grill, for å brune toppene.
Serveres varm eller kald med pisket krem eller tykk kokosfløte og skiver av tropisk frukt.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus