Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 l melk
1 vaniljestang
skall av 1/2 sitron
4 egg
75 g sukker
10 pl. gelatin
2 ss brandy
4 ss kakao
2 ts pulverkaffe
1/2 l kremfløte
noe av kremen til pynt
Kok melken ca 5 min i en gryte sammen med vaniljestang og sitronskall.
Pisk egg og sukker, sil melken og rør den i. Ha alt tilbake i gryten og sett den i vannbad. Rør hele tiden til den tykner.
Legg gelatinen i kaldt vann til den blir bløt. Vri den opp og varm den over svak varme til den er smeltet. Rør gelatinen i eggekremen. Hell halvparten av kremen i en bolle og tilsett brandy. Avkjøl.
Hell resten i en annen bolle og tilsett kakao og kaffe. Avkjøl.
Pisk kremfløten. 1/3 av den vendes forsiktig i hver blanding når de er kalde.
Hell brandykremen i en form og sett kaldt til den stivner. Ha deretter kakaokremen forsiktig oppå. Sett formen kaldt.
Sett formen et øyeblikk i varmt vann og hvelv ut. Pynt med krem.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus