Flere resulteter finnes under oppskriften
125 g sukker
1 vaniljestang
2 1/2 dl kremfløte
2 1/2 dl melk
4 egg
Brun sukkeret lysebrunt i steikepanna. Hell det over i forma og la det stivne. Kok opp vaniljestanga med fløten og melken.
Halvpisk eggene og bland i den kokende fløtemelken under kraftig pisking. Blandingen siles.
Hell blandingen i den glaserte formen, og stek puddingen i vannbad i ovnen på 100 C i 2 - 2 1/2 time eller til karamellpuddingen har en kjernetemperatur på 70 C.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus