Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g nyretalg
250 g sukker
250 g rosiner
250 g korinter
250 g sukat
250 g knust kavring
2 dl melk
1 ts allehånde
1 dl rom
100 g appelsinmarmelade
5 egg
1 mandel
Bland den finhakkede nyretalgen med de andre tørre ingrediensene. Sukat finsnittes og rosiner og korinter meles litt for ikke å gli ned i bunnen. Rør godt.
Ha i allehånde og rom, og eggeplommer pisket med sukkeret. Skjær til slutt inn de stivpiskede hvitene. Hell deigen over i en smurt og strødd rund form. Dekk med et smurt bakepapir. Kok i vannbad i ca 2 timer.
Hvelves før servering. Flamberes med sprit. Server gjerne med en vinsaus.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus