Flere resulteter finnes under oppskriften
75 g hvetemel
2 ts bakepulver
25 g kokesjokolade i biter
50 g smør
125 g sukker
1 dl melk
noen dråper vaniljeessens
en klype salt
serveres med pisket krem
Sukkerdryss:
90 g brunt sukker
65 g sukker
2 ss kakaopulver
2 ss frysetørret kaffe eller pulverkaffe oppløst i 3 dl varmt vann, avkjølt
Sett ovnen på 180 C. Smør en rund form, 23 cm i diamater, og kle med bakepapir. Bland sammen sukkeret og kakaoen til sukkerdrysset og sett det til side.
Sikt mel, bakepulver og salt i en bolle. Ha sjokolade, smør og sukker i en stor bolle som settes i vannbad. Varm forsiktig til sjokoladen og smøret er smeltet. Rør av og til. Ta bollen opp av vannbadet, tilsett melblandingen og rør godt. Bland inn melk og vaniljeessens.
Hell røren i formen og dryss med sukkerblandingen. Hell kaffen over og stek puddingen i 40 minutter til den er fast. Serveres varm med pisket krem.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus