Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g medisterdeig
150 g finhakket bacon
1 hakket løk
2 egg
3 skiver loff uten skorpe
2 dl buljong
3 ss klippet persille
salt
pepper
paprikapulver
Rør medisterdeigen sammen med hakket bacon, finhakket løk, eggeplommer og loffskivene som er utbløtt i buljong.
Pisk eggehvitene stive og vend dem forsiktig i farsen sammen med klippet persille, salt, pepper og paprika.
Fyll farsen i godt smurt, ildfast form.
Stek puddingen til den er gjennomstekt og delikat gyllen.
Server kjøttpuddingen direkte fra formen med kokte poteter og grønnsaker.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus