Flere resulteter finnes under oppskriften
4 skiver loff
50 g rosiner
50 g hakkede mandler
4 egg
2 ss sukker
3 dl melk
1 ts kanel
Smør en ildfast form. Del brødet i biter og legg i formen. Strø over rosiner og hakkede mandler. Pisk sammen egg og sukker og tilsett melk og kanel. Hell blandingen over brødet og la det stå en stund og trekke. Fyll på mer melk dersom det virker tørt.
Stek ved 180 C på nederste rille i ovnen ca 1 time eller til puddingen virker stiv.
Server brødpudding varm med rød saus eller syltetøy.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus