Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g fiskepudding
1 pk dypfryst spinat (350 g)
2 ts buljongpulver
4 tomater
100 g halvfet hvitost
100 g kokt potet
Tin spinaten. Skjær fiskepuddingen i terninger og legg disse i en ildfast form. Fordel den tinte spinaten over terningene og strø over med buljongpulver. Osten rives oppå. Del tomatene i skiver og legg dem på toppen. Stekes i ovn på 175 C i ca 30 minutter. Serveres med kokte poteter.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus