Flere resulteter finnes under oppskriften
1 liter fløte
200 g sukker
8-10 fløter gelatin (4-6 røde og 4 hvite)
3 vinglass sherry
Sukkersaus:
2,5 dl vann
250 g sukker
likør
konditorfarge
Kok opp fløte og sukker, avkjøl. Bland i sherry og smeltet gelatin. Hell i vætet form eller vase og la stivne. Puddingen bør helst lages dagen før den skal brukes. Velv puddingen og hell sukkersausen over, eller server vaniljesaus ved siden av.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus