Flere resulteter finnes under oppskriften
115 g fin varmicelli
1,2 liter vann
½ ts safran
1 ss sukker
1 ss kokos
mandelflak, hakkede pistasiemandler og sukker til pynt
Knus varmicellien med hendene og ha den i en kjele. Ha på vann, tilsett safran og la det koke opp. Kok i 5 minutter.
Rør i sukker og la det koke til vannet er så å si fordampet. Ha varmicellien over i en sil om nødvendig, slik at alt vann renner av.
Ha varmicellien over i en bolle og pynt med kokos, mandelflak, hakkede pistasiemandler og grovt sukker.
Varmicelli fåes i asiatiske butikker som seviyan.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus