Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 porsjon risgrøt for 4 personer (5 dl grøt)
2 egg
1/2-1 ts salt
1 krm hvit pepper
5-6 dl kokt fersk fisk
1 ss griljernmel
margarin eller smør
Kok risgrøten (uten sukker og kanel) eller bruk grøt som har blitt til overs. Bland i de sammenpiskede eggene. Smak til med salt og pepper. Del fisken i biter og vend dem i røren. Hell den i en smurt ildfast form. Strø griljernmelet over. Fordel små smørklatter oppå. Stek puddingen på nederste ribbe i ca 45 minutter ved 225 C.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus