Flere resulteter finnes under oppskriften
8 dl melk
1-1 1/4 dl semulegryn
1/2 ts salt
2 egg
1-2 ss sukker
revet skall av 1/2 sitron
1 dl rosiner
Forvarm stekeovnen til 225 C.
Kok grøten ved å ta 8 dl melk og visp sammen 1 - 11/4 dl semulegryn. Kok opp grøten under visping. La den koke på svak varme i 4-5 minutter. Rør om av og til og smak til med salt.
Visp sammen eggene, bland dem i den avkjølte grøten og smak den til. Hell blandingen i en smurt ildfast form eller dypt ildfast fat. Stek puddingen midt i ovnen til den har fått pen farge, i formen ca. 30 minutter, på fatet 20-25 minutter.
Puddingen serveres både varm og avkjølt.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus