Flere resulteter finnes under oppskriften
9 plater gelatin
7 1/2 dl kremfløte
150 g sukker
1 3/4 dl sherry
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann. Kremfløte og sukker gis et kort oppkok. Kryst vannet helt ut av gelatinen og løs den opp i den varme fløten.
Blandingen avkjøles litt før sherryen røres inn.
Rør forsiktig i blandingen av og til. Når den begynner å stivne, fyll den i en fuktet 1-liter form som settes til avkjøling.
Puddingen hvelves og serveres med en rød saftsaus.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus