Flere resulteter finnes under oppskriften
rabarbrakompott
2 dl vann
2-2 1/2 dl sukker
1 kg rabarbra
LOKK:
5 dl ferdigkokt risgrøt
1 egg
1 ss sukker
Stell og kok rabarbraen som du ser i oppskriften på rabarbrakompott (desserter). Sil laken godt av rabarbrabitene. Legg dem i en ildfast form. Kok sausen inn til det halve, og hell den over rabarbraen.
legg egget og sukkeret i grøten og legg den som et lokk over rabarbraen.
Stek puddingen i ovnen ved 200 C i ca 30 minutter.
Server puddingen varm eller lunken.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus