Flere resulteter finnes under oppskriften
10-15 svisker
1 dl portvin
4 egg
4 ss sukker
½ dl hakkede pistasjenøtter
1 liter risgrøt
Skjær sviskene i strimler og legg dem i bløt i portvin natten over.
Skill eggene. Rør eggeplommer, sukker, svisker og hakkede pistasjenøtter inn i risgrøten. Stivpisk eggehvitene.
Vend ca 1/3 av hvitene forsiktig inn i risgrøten av gangen.
Fyll røren i godt smurte porsjonsformer og stek dem nederst i stekeovnen ved 180 C i ca 30 minutter eller til puddingen kjennes litt fast ut og har fått lett gyllen overflate.
Server rispuddingen med rød saus, eventuelt blandet med resten av portvinen og noen ekstra portvinssvisker moset i kjøkkenmaskin.
Server puddingen lun med saus og pisket kremfløte. Pynt gjerne med pistasjenøtter, hele og malte.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus