Flere resulteter finnes under oppskriften
4 eggeplommer
1/2 dl sukker
3/4 dl sherry
1/2 dl vann
saft og revet skall av 1/2 sitron
4 plater gelatin, bløtet
2 dl kremfløte
Pisk eggeplommene og sukkeret til det er porøst. Tilsett sherry, vann, sitronsaft og sitronskall.
Kryst vannet ut av gelatinplatene og oppløs dem på svak varme i deres egen fuktighet. Hell gelatinen i eggeblandingen under omrøring. La den bli litt stiv.
Stivpisk fløten og bland den i. Hell massen i en bolle eller form. La den stå kaldt for å stivne.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus