Flere resulteter finnes under oppskriften
125 g hvetemel
1,5 dl melk
1,5 dl vann
2 egg
Salt
3 ss stekefett fra steken
Ha melet i en bolle og tilsett melk blandet med vann.
Visp eggene og ha i bollen sammen med saltet. Rør kraftig til røren blir glatt og luftig. Røren behøver ikke å svelle.
Ha stekefettet i porsjonsformer eller en stor form. Her kan du bruke sandkakeformer, andre små porsjonsformer eller en stor ildfast form. Helst skal formene varmes i oovnen med stekefettet i, før man har i røren. Dette for at det skal bli lettere å få "puddingene" ut av formen, og for at de skal få den karakteristiske formen.
Fordel røren i formen/formene og stek på 225 C i ca. 25 minutter til de har hevet seg godt og fått en fin, mørk brunfarge.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus