Flere resulteter finnes under oppskriften
1 pose steinfrie svisker, ca 225 g
½ dl mandler
2 egg
2 ½ dl melk
2 ss farin
revet skall av ½ sitron
Forvarm ovnen til 175 C. Skjær sviskene i små biter. Hakk mandlene. Visp sammen egg og melk. Bland i svisker, mandler, sukker og litt revet sitronskall. Hell røren i en smurt, vid, ildfast form.
Stek puddingen midt i ovnen i 30-35 minutter.
Server puddingen avkjølt med vispet fløte eller vaniljeis.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus