Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g rundkornet ris
1 liter melk
2 eggeplommer
50 g sukker
revet muskatnøtt
2 ts maisenna
Småkok risen med 3 dl vann til risen har absorbert vannet, 10-15 min. Tilsett salt og melk og kok opp og la det småkoke ca 15 minutter, til risen er helt myk.
Bland maisenna med 2-3 ss vann og ha dette og eggeplommene i risen. Rør inn sukkeret. Rør over svak varme til risen er blitt tykk og kremaktig. Må ikke koke.
Strø med revet muskatnøtt. Spises varm eller kald.
Rizogalo er en gresk rispudding.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus