Flere resulteter finnes under oppskriften
6 blad gelatin
1 dl kakaopulver
2 1/4 dl sukker
3 dl melk
3 egg
4 1/2 dl kremfløte
1 dl kremfløte til pynt
Legg gelatinplatene i så mye vann at de dekkes. La dem ligge ca 20 minutter.
Bland kakao, sukker og melk i tykkbunnet gryte. La det varmes langsomt opp under visping.
Pisk eggene for seg, ha dem i gryten og visp videre til røren tykner. Røren må ikke koke!
Klem vannet av gelatinplatene, smelt disse i vannbad og pisk dem inn i den avkjølte røren.
La røren begynne å stivne. Pisk fløten stiv.
Bland krem og sjokoladerøre. Hell den i fuktet form. La den stå i kjøleskapet ca 2 timer.
Hvelv sjokoladepuddingen på et serveringsfat. Pynt med kremtopper.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus