Flere resulteter finnes under oppskriften
1,5 liter melk
2 ss sukker
60 g potetmel
4 egg
60 g mandler
1 dl rom
Rør ut potetmelet i litt av melken. Stivpisk eggene og grovhakk mandlene. Bland det i potetmelblandingen. Resten av melken kokes opp sammen med sukkeret og potetmelblandingen med egg og mandler røres i litt etter litt.
Alt gis et oppkok, tas av varmen og tilsettes rom etter smak. Helles i skål som er skylt med kaldt vann. Serveres kald med rød saus.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus