Flere resulteter finnes under oppskriften
25 g gelatinpulver
6 dl vann
4 ss sukker
3 dl melk
1 ts mandelessens
frisk eller hermetisk blandet fruktsalat med lake til servering
Løs opp gelatinpulveret i en kjele, følg anvisningen på pakken. I en annen kjele løser du opp sukkeret i resten av vannet over middels varme. Tilsett melk og mandelessens og bland godt, men la det ikke koke.
Bland melk og sukker med gelatinblandingen i en stor serveringsbolle. Når puddingen er avkjølt settes den i kjøleskapet 2-3 timer for å stivne.
Til servering skjæres puddingen i små terninger og has på serveringsfat eller i porsjonsskåler. Deretter legges fruktsalat med lime over puddingen.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus