Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g makaroni
hvit saus (se egen oppskrift)
1 boks ansjos
1 ss oliven
1 hakket løk
1 ss oregano
4 ss revet ost
Kok makaronien til den blir mør.
Lag en hvit saus etter oppskriften under kategorien sauser, men bare halvparten så mye melk.
Bland makaroni, hvit saus, ansjos, ansjoskraften fra boksen, oregano, hakket løk, ost og oliven som er skåret i skiver.
Hell i smurt ildfast form og stek ved 225 C i 30 minutter.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus