Flere resulteter finnes under oppskriften
8-10 poteter, ca 800 g
250 g røkt laks uten skinn og ben
3 egg
4 dl husholdningsfløte
1 ts salt
1 krm hvit pepper
1/2 dl finskåret dill
Skrell potetene og skjær dem i skiver.
Skjær laksen i tynne skiver. Legg potet- og lakseskivene lagvis i en smurt ildfast form. Begynn og avslutt med poteter.
Pisk sammen egg og fløte til en jevn røre. Tilsett salt, nymalt hvit pepper og dill.
Hell eggeblandingen over potetene og laksen. Stek puddingen i ca 55 minutter ved 175 C til den er gyllenbrun og potetene møre.
Strø gjerne over litt grovhakket dill like før servering.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus