Flere resulteter finnes under oppskriften
2 egg
1 ss sukker
2 dl fløte eller melk
4 plater gelatin, bløtet
2 dl kremfløte
Krokan:
1 dl sukker
½ dl hakkede mandler
Brun sukkeret til krokanen i en stekepanne. Tilsett mandlene og hell krokanen opp på en smurt plate. La den bli litt avkjølt. Skjær ut 1/3 av den i skrå ruter og bruk disse til pynt. Knus resten grovt.
Bland eggeplommer, sukker og fløte eller melk. Varm blandingen i vannbad under visping til den tykner.
Kryst vannet ut av gelatinplatene og legg dem direkte i den varme kremen. Rør godt. La kremen bli kald. Visp i den av og til. Bland i den knuste krokanen.
Stivpisk kremfløten og bland den i. Stivpisk hvitene og rør dem forsiktig inn i kremen. Hell massen i en bolle eller form. La den stå kaldt for å stivne, 2-3 timer.
Hvelv puddingen på fat eller server den i bollen. Pynt med krokanruter.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus