Flere resulteter finnes under oppskriften
3/4-1 kg fiskepudding
Saus:
1 boks blåskjell, ca 250 g
1 1/2 ss smør eller margarin
1 1/2 ss hvetemel
blåskjellkraft og fiskekraft av terning, ca 3 dl til sammen
1 dl fløte
salt
pepper
karri
150 g reker
Ha vann i langpannen. Når det er kommet opp mot kokepunktet settes puddingen inn. La den ligge i en kakeform som passer til fasongen på puddingen.
Fres smør og mel til sausen. Spe med kraft, og la den koke noen minutter.
Ha i fløten, smak til med salt og krydder. Karrismaken skal ikke dominere.
Varm blåskjell og reker i sausen, de skal ikke koke.
kjær puddingen i skiver som legges på varmt serveringsfat. Hell sausen over.
Server med kokte poteter, blomkål eller broccoli.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus