Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg medisterdeig
1/4 ts revet muskat
1/4 ts malt muskatblomme
2 ss blandet friske krydderurter som persille, sitrontimian, basilikum, finhakket salvie
1 ss brandy
1 ts salt
pepper
sitronmerian
Rør medisterdeigen med krydder, krydderurter og brandy, og smak til med salt og pepper. Press blandingen godt ned i små ildfaste former, og stek dem i vannbad i 180 C ca 45 minutter. Sett formene til avkjøling. Trykk et lite skudd sitrontimian ned i fettet i hver form. Dekk med folie. Oppbevar formene kaldt eller i kjøleskap. De kan holde seg ca. 1 uke når det er tilsatt brandy.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus