Flere resulteter finnes under oppskriften
1 eggeplomme
100 g melis
2 ts vaniljesukker
4 1/2 dl kremfløte
8 plater gelatin
3/4 dl kokende vann
1 dl rabarbravin eller ublandet sitronsaft
Rør eggeplommene med ca halvparten av melisen i ca 15 minutter til blandingen har stivnet. Pisk fløte til krem og bland den sammen med de piskede eggene. Ha i resten av sukkeret.
Løs opp gelatinen ved å la den smelte i litt av rabarbravinen eller sitronsaften.
Tilsett vinen/saften og til slutt gelatinen under omrøring.
Ha puddingen i strødd form og server den med rød saus.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus