Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg stek med svor av svin
kokende vann
15 pimientofylte oliven
salt
hvit pepper
knust rosmarin
knust timian
100 g røket skinke i skiver
Saus:
2 dl kraft på ekstrakt eller terning
2 ss smør eller margarin
2 ss hvetemel
3 dl rødvin
salt
hvit pepper
Legg steken med svoren ned i langpannen. Hell så meget kokende vann i pannen at svoren dekkes. Sett pannen i ovnen ved 175 C i 15-20 minutter.
Ta ut steken og legg den over på en kjøttfjel. Skjær ruter i svoren, ca 2 x 2 cm. Spekk steken med oliven, bruk spekkenål eller en skarp kniv. Gni steken inn med krydder og legg den på rist over langpannen med svoren opp.
Skjær skinkeskivene i terninger og legg dem på bunnen i langpannen under steken. Stek ved 175 C i ca 1 3/4 time.
Kok ut pannen med kraften til sausen, sil den og skum bort fettet. Smelt smør og mel og spe med kraften. Smak til med rødvin, salt og pepper.
Skjær steken pent opp i jevne skiver. Server sausen for seg.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron