Flere resulteter finnes under oppskriften
4 store tynne skiver svinekjøtt av steken
250 g bacon
10 ansjosfileter
1 ts basilikum
1 ss klippet persille
1/4 ts revet muskatnøtt
pepper
40 g smør eller margarin
1 ss hvetemel
1 dl hvitvin
1/2 dl vann
Bank kjøttet lett ut.
Skjær bacon i så lange strimler som kjøttstykkene.
Hakk ansjosfiletene fint, bland dem med knust basilikum og klippet persille. Smak til med muskatnøtt og pepper.
Legg noen baconstrimler og en nøttestor klump av ansjosblandingen midt på hvert kjøttstykke.
Pakk kjøttet tett omkring fyllet, surr med bomullstråd, og brun ruladene i smør eller margarin.
Ta dem opp av pannen.
Rør melet i fettet, la det bli pent brunt under omrøring.
Spe med hvitvin, gi sausen et oppkok og legg ruladene tilbake i sausen.
La ruladene surre under lokk ca. 30 min. Tilsett vann etter hvert som væske fordamper under koking.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron