Flere resulteter finnes under oppskriften
Grillkoteletter med ost:
4 svinekoteletter
salt
paprika
olje
4 tomatskiver
4 osteskiver
Følg alltid bruksanvisningen for grillen. Varm grillen minst 5 minutter før bruk. Beregn tiden slik at maten kan serveres nystekt.
Legg grillristen over langpannen som samler opp sjy.
Små stykker kjøtt grilles høyt i ovnen, større stykker plasseres lenger borte fra grillelementet. Tynne stykker vendes ikke under grillingen. Dypfryst mat tines før grilling. Alt tørkes godt og pensles med olje.
Pensle kotelettene med olje og paprika. Sett kotelettene på nederste ribbe, og stek dem 3 minutter på hver side.
Legg en tomat- og en osteskive på hver kotelett og stek videre ca 6 minutter.
Grillmat skal alltid serveres nylaget. Som tilbehør kan vi ha blandet salat, brød, forskjellig slags krydder og sauser. Grillmat krydres helst etter stekingen.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron