Flere resulteter finnes under oppskriften
-syltelabber-
2-4 griselabber
1 sitron
TIL KOKING
vann
1 ss salt pr. liter vann
KOKETID: 2-3 timer
Skåld labbene i kokende vann. Skrap og skyll dem godt. Del dem i to på langs. La dem ligge i kaldt vann i 2-3 døgn. Skift vann ofte.
Skrap labbene, gni dem med sitron for å få dem hvite. Legg dem i kjele og hell på kaldt vann så det dekker labbene. Kok opp. Hell vannet av, kok opp i nytt vann. Skum, tilsett salt.
La griselabbene koke under lokk på svak varme til de er helt møre. Griselabber skal kokes så meget at de lett faller fra hverandre.
Skal labbene brukes etter ett døgn, legges de i saltlake (2 ss salt pr. liter vann). Skal labbene oppbevares i lengre tid, må de legges i sterkere saltlake, f.eks. syltelake. De kan godt ligge i samme kar som sylten.
Vann dem ut før servering. Griselabber serveres på frokost- og aftensbord med sennep, syltede rødbeter og eddik.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron