Flere resulteter finnes under oppskriften
2 kg svineribbe
salt
pepper
Fyll:
175 g sjampinjonger
2 ss smør eller margarin
125 g skorpefritt brød
1 dl melk
salt
pepper
reven muskatnøtt
1 egg
Ben ut kjøttet og bank det lett. Gni kjøttsiden med salt og pepper.
Fyll: Bløt brødet ca 10 minutter i melk.
Hakk sjampinjongene grovt og fres dem i smør.
Bland sjampinjonger og bløtet brød, mos det godt. Smak til med salt, pepper og muskat. Bind farsen med egg.
Smør fyllet over kjøttet, som rulles fast sammen. Fest med stekenåler eller surr.
Legg kjøttet i langpanne og stek det gyllent, sprøtt og gjennomstekt.
Ovnstemperatur på 200 C. Stek 45 min pr. kg + 30 min for hele steken høyt i ovnen.
Kok ut pannen med vann eller kraft. Jevne eventuelt sjyen lett med mel.
Server kjøttet varmt med stekesjyen, brunede poteter og kokte eller rå grønnsaker.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron