Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g små svinenyrer
1/2 ts salt
3 dl vann
2 løk
2 ss olje
malt paprika
salt
pepper
1 dl rødvin
2 dl kraft
2 grønne paprikaer
tørket basil, oregano
1 ts arrowroot
1 dl blandet finhakket gressløk og kruspersille
Stell nyrene, gi dem et raskt oppkok i saltet vann. Tørk dem i husholdningspapir og skjær nyrene i så tynne skiver som mulig.
Rens løk, finhakk den, fres den i olje. Legg i nyreskivene og stek dem raskt på begge sider, dryss på rikelig med paprika, salte og pepre. Spe med rødvin og kraft, la retten småputre over svak varme.
Ta bort kjerner og hvite hinner i de grønne paprikaene. Skjær dem i fine strimler og bland disse inn i nyreretten.
Dryss på basil og oregano og la det hele småkoke til nyrene er møre.
Bland arrowroot med litt vann og jevn sjyen, småkoke den et par minutter og servere den med et dryss av persille og gressløk.
Server med kokt ris drysset med paprika.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron