Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g svineribbe, uten ben
1 presset hvitløkfedd
2 ss ketcap mais
1 ss presset limesaft
1 ss god olje
1 ts finhakket koriander
sort pepper fra kvern
Barbequebønner:
4 ss olivenolje
1 liten rød chilibit
1 finhakket hvitløkfedd
1 finhakket sjalottløk
1 ss tomatpuré
2 ss ketchap manis
salt
sort pepper
200 g kokte, hvite bønner
1 maiskolbe
Avocadokrem
2 modne avocadofrukter
2 ss limesaft
2-3 ss god olivenolje
salt
pepper
Kok bønnene med rotfrukter i vann uten salt til de er møre. Varm opp olivenolje. Tilsett chili, hvitløk, sjalottløk. Fres det lett. Tilsett tomatpuré og la det putre 3 minutters tid. Ha i ketchap manis og smak til med salt og pepper. Vend inn kokte bønner og maiskorn fra kolben.
Skrap ut alt kjøtt av avocadofruktene. Tilsett lime og bruk en visp. Visp avocadokjøttet til en myk krem. Salte og pepre.
Kjøttet skjæres i tynne kvadratiske skiver og marineres en time i limesaft. Tre skivene tett i tett på grillspyd. Legges på varm grill og grilles på begge sider ca 3 minutter.
Ha varme tallerkener og legg maten på. Godt bakverk kommer i tillegg.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron