Flere resulteter finnes under oppskriften
300-400 g lammelever
4-5 rå poteter
1 stor løk
1 1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts rosmarin
smør eller margarin til steking
fylte oliven og salatblader til pynt
Tørk leveren og skjær den i mindre biter.
Skrell potetene og rens løken. Skjær dem i fire.
Mal lever, potet og løk på kjøttkvern. Bland inn salt og krydder.
La smøret bli lett brunet i pannen og legg i leverfarsen med en ss. Samle biffene i kantene så disse ikke blir for tynne og brennes. Stek biffene ca 5 minutter på hver side. Bruk svak varme.
Legg biffene på varmt serveringsfat. Brun litt ekstra smør i pannen og hell det over biffene på fatet. Pynt med skivede oliven og salatbalder.
Server med poteter eller potetmos. Vi anbefaler også appelsinsalat med fransk dressing og hakket løk eller purreringer.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron