Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg kotelettkam
1 ts salt
1 krm hvit pepper
1 krm hvitløkpulver
2 ss smør eller margarin
2 løk
3 dø øl
600 g rosenkål
Saus:
3 dl stekesjy
1 1/2 ts arrowroot
salt
pepper
Stell kjøttet og tørk det. Bland krydderet og gni det godt inn i kjøttet.
Brun smør i en gryte og stek kammen jevnt brun. Legg i oppskåret løk og spe med litt av ølet. Dekk gryten med et lokk og la kammen surre over svak varme til den er gjennomstekt. Spe av og til med resten av ølet.
Rens rosenkålen og legg den i lettsaltet kokende vann, kok ca. 10 minutter eller til den er mør. Eventuell dypfryst kål kokes etter anvisning på pakken.
Legg kjøttet over på et varmt anretningsfat og hold det varmt. Sil opp 3 dl stekesjy, jevn den med arrowroot utrørt i litt vann. Smak til med krydder.
Legg opp rosenkålen ved siden av kjøttet. Server sausen for seg.
Server med kokt ris og mintgelé.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron