Flere resulteter finnes under oppskriften
4-6 syltelabber
1 liter vann
1/2 løk
salt
pepper
timian
2 laurbærblad
4 ss griljernmel
2 ss hakket kruspersille
olje til fatet
1 ss smør eller margarin til griljering
1 dl tørr hvitvin
Del labbene på langs. Skyll nøye. Legg dem i kaldt vann, kok opp. Skum meget godt, tilsett løk, salt og resten av krydderet. Kok videre over svak varme til de er møre, ca 2 timer.
Sil dem og tørk dem i et husholdningspapir.
Bland griljernmel og persille.
Smør et ildfast fat, legg i syltelabbene og dryss persillemelet over. Legg smørklatter over det hele.
Sett fatet i ovnen ved 225 C ca 15 minutter. Tilsett eventuell vin når retten begynner å få farge.
Server gjerne med stuede grønnsaker med løk, gulrøtter og grønne erter.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron