Flere resulteter finnes under oppskriften
2 svinekoteletter
1 løk
1 grønn pepperfrukt
1 moden tomat
3 poteter
2 ts paprika
2 skiver røkt flesk
2 dl buljong eller vann
½ ss merian
salt
Skjær flesket i terninger og ha det i en varm gryte. Skrell løken, skjær den i ringer og brun disse lett i fettet.
Ta løk og flesketerninger opp av gryten. Skjær kotelettene i biter. Dryss paprika ned i fettet. Brun kjøttet lett på alle sider. Ta kjøttet opp.
Skold og flå tomaten og skjær den i båter. Rens pepperfrukten og skjær den i strimler. Fres tomatbåter og pepperfruktstrimler i gryten. Tilsett løk, flesketerninger og kjøtt. Hell i buljong eller vann. Legg lokket på gryten og la innholdet småputre ca 20 minutter.
Skrell imens potetene og skjær dem i nokså store terninger. Ha potet-terningene og merianen i gryten, tilsett litt salt og la retten surre under lokk på svak varme i ca 30 minutter. Smak den til med salt og server rykende varm.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron