Flere resulteter finnes under oppskriften
6 svineknoker
6 potetlefser (se egen oppskrift)
150 g norzola
6 ss hakket gressløk
1 potte basilikum
1 stor aubergine
1 ½ dl olivenolje
½ pk fryst spinat
4 løk
3 dl kremfløte
1 ½ ss sennep
1 ½ sitron
salt
pepper
1 ½ ts honning
3 ss vineddik, gjerne rød
Kok knokene i vann til kjøttet løsner fra bena. Plukk det i små biter. Legg auberginen under grill i ovnen lenge, snu av og til, til den er helt svartbrent. Avkjøl og skrap ut innmaten.
Varm opp olivenolje og vend inn osten sammen med tint, avrent spinat, revet basilikum, gressløk, aubergine og knokekjøttet. La alt få blande seg skikkelig.
Fordel blandingen på potetlefser og rull sammen. Legges med skjøtene ned på bakeplate og varmes forsiktig på svak varme.
Skjær skrelt løk i ringer og stek dem i smør i panne, over svak varme, lenge. Krydre.
La fløten få koke til skikkelig tykk og tilsett sennep. Smak til med sitron og salt.
Bland sammen honning og eddik og kok til en sirup. Bland alt sammen, og fordel på varme tallerkener. Ha lefserullene, i biter, oppå og server.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron