Flere resulteter finnes under oppskriften
60 g avrent kapers
60 g lyse rosiner
30 g pinjekjerner
100 g parmesanskinke
3 ss strøkavring
6 svinesnitsler
salt
pepper
3 ss olivenolje
3 ss tørr hvitvin
200 g hermetiske, hakkede tomater
8 basilikumblader, grovrevet
Hakk kapers, rosiner og pinjekjerner og bland dem med skinke og strøkavring.
Hvis snitslene er for tykke, legger du dem mellom to lag plastfolie og banker dem med et kjevle til de får en tykkelse på ½ cm. Krydre kjøttet med salt og pepper, fordel kapersblandingen oppå og rull snitslene stramt sammen. Fest med tannstikkere.
Varm oljen i en stekepanne og brun svineruladene forsiktig på alle sider. Ha vin, tomater og basilikum i pannen. Rør slik at du skraper opp alle rester fra bunnen av stekepannen, ha på lokk og la det hele putre forsiktig i 15-20 minutter til kjøttet er mørt.
Fjern tannstikkerne og server svineruladene med sausen til.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron