Flere resulteter finnes under oppskriften
2 skiver daggammel loff
2 løk
2 hvitløksfedd
500 g kjøttdeig
150 g malt svinekjøtt
150 g malt kalvekjøtt
1 egg
1 ts tørket timian
3 ss chilisaus
1 ts salt
1/4 ts nykvernet pepper
150 g tynne baconskiver uten svor
Forvarm stekeovnen til 200 C. Rist loffskivene så de blir tørre og knus dem fint. Skrell og finhakk løk og hvitløk.
Ha loffsmuler, løk, hvitløk, kjøttdeig og malt kjøtt, egg, timian, chilisaus, salt og pepper i en bolle. Bland alt godt. Ha farsen over på en fuktet skjærefjøl og form den til et avlangt brød med fuktede hender.
Kle en ildfast form eller brødform med halvparten av baconskivene. Legg i kjøttbrødet og dekk det med resten av baconskivene.
Stek kjøttbrødet midt i ovnen i ca 1 time til det er gjennomstekt.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron