Flere resulteter finnes under oppskriften
1 1/2 kg flatribbe
2 ss salt
1 ts pepper
ca 5. dl vann
Gni ribba med salt og pepper og la den ligge tildekket i et døgn før steking. Legg ribba i en passende langpanne med svoren ned. Hell på så mye kokende vann slik av svoren ligger i vann. Sett pannen på midterste rille ved 175 C i ca. 1 3/4 time. Etter 20 minutter har svoren trukket til seg nok vann, og da skal ribba snus. Legg ribba på rist over langpannen dersom du ønsker mest mulig stekeskorpe rundt det hele. Stek videre i ca 1 1/2 time til overflaten er gyllen og svoren blærete og sprø. Stikk inn en nål og se om kjøttsaften er klar, eller bruk steketermometer som skal vise 76 C når ribba er ferdigstekt. Skjær opp ribba. Den serveres med surkål, svisker, kokte eplebåter, poteter og stekesjyen som saus. Tyttebær hører med.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron