Flere resulteter finnes under oppskriften
1 svinefilet, 600 g
salt
pepper
200 g revet ost
2-3 ss smør
250 g spaghetti
1 løk
3-4 tomater
tørket timian
salt
pepper
125 g kokt skinke
250 g friske sjampinjonger
Skjær vekk eventuelle sener fra kjøttet. Skjær kjøttet i skiver og bank dem lett. Dryss skivene med salt og pepper og vend dem i revet ost. Brun 1 ss smør i en stekepanne og stek kjøttskivene 3-4 minutter på hver side. Ta dem opp av pannen og hold dem varme.
Kok imens spaghettien etter anvisningen på pakken. Skrell løken, flå tomatene og grovhakk begge deler.
Ha litt smør i stekepannen. Surr løk og tomater noen minutter eller til løken er gjennomsiktig.
Dryss grønnsakblandingen med timian, salt og pepper og bland den forsiktig med den godt avrente spaghettien. Hold blandingen varm.
Rens sjampinjongen og skjær dem og skinken i skiver. Surr blandingen lett i pannen i litt smør. Legg kjøttskiver, skinke, sopp og speghetti pent opp på et varmt serveringsfat.
Server retten straks sammen med en frisk grønn salat.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron