Flere resulteter finnes under oppskriften
8 tynne svinekoteletter
salt
pepper
1 ss sennep
hvetemel
margarin eller olje til steking
1 stor løk
1-2 fedd hvitløk
3-4 dl buljong
2-3 dl rødvin
1-2 fennikler
2-3 gulrøtter
1/2 sellerirot
4 poteter
Dryss kotelettene med salt og pepper, smør sennep på. Vend dem i hvetemel, brun dem pent, og legg dem i ildfast gryte.
Brun løkringer og knust hvitløk, legg det i gryten til kjøttet. Kok pannen ut med buljong. Hell det over kjøttet sammen med rødvin.
Skjær rot og topp av fennikelen, ta vare på toppen. Skjær fennikelen i båter, legg dem i gryten sammen med gulrøtter, selleriterninger og potetskiver, og la det surre under lokk ca 15 minutter.
Skjær fennikeltoppene i strimler, som koker med de siste minuttene.
Smak retten til og klipp eventuelt fennikel-grønt over.
Serveres rykende varme direkte fra gryten, eventuelt med brød til.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron