Bruksanvisning
Legg svinekammen med fettsiden opp, på et stort ark aluminiumsfolie. Gni kammen godt inn med fennikel. Brett folien tett rundt kammen og legg den i et ildfast fat. Stikk eventuelt inn et kjøtt-termometer i den tykkeste delen, spissen må ikke komme nær benene. Sett fatet i ovnen ved 175 C til steketermometeret viser 77 C, eller ca 1 time.
Bland egg, sennep og sukker til paneringen. Øk i mellomtiden ovnstemperaturen til 250 C. Ta ut fatet av ovnen, åpne folien og smør egg-sennepsblandingen over fettsiden på kammen.
Dryss brødrasp over, sett fatet inn i ovnen igjen uten å dekke kammen med folie. Griljer svinekammen ved 250 C i ca 10 minutter eller til den har fått en fin gyllen sprø skorpe.
Bland stivpisket krem med pepperrot.
Legg kammen over på et anretningsfat og server den varm eller kald etter ønske, med pepperrotfløte ved siden av.