Flere resulteter finnes under oppskriften
2 kg svinekam
1 flaske eller glass krydret tomatsaus (se også egen oppskrift)
Fyll:
6 ss urtekremost
3 ss frisk rosmarin eller timian
2-3 ss strimlet forvellet vårløk
salt
pepper
Bland først sammen ost, urter og vårløk. Smak til med salt og pepper. Sett kaldt.
Fjern svor og fett fra svinekammen, så det bare er et tynt spekklag igjen. Hul ut en tunnel midt i kammen og fyll den med ostefyllet. Smør inn kjøttet med tomatsausen.
Sett det kaldt i ovnen og slå på 180 C og la stå i nesten 90 minutter, til steketermometeret viser 62 C. Smør gjerne på mer saus underveis. Legg over stekefolie når kammen er brun nok på overflaten.
Ta kjøttet ut av ovnen og la det hvile i minst 15 minutter før du skjærer i det.
Server gjerne en god fløtesaus til samt kokt ris og asparges.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron