Flere resulteter finnes under oppskriften
8 store kålblader
salt
4 store svinekoteletter med ben
2 dl kraft på terning
3 ss smør eller margarin
salt
pepper
1 boks tomatpuré, ca 80 g
paprikapulver
Forvell kålen til den blir mør, i rikelig med lettsaltet vann. Sil bladene, skjær bort den grove stilken.
Puss kotelettene, skjær ut benene. Kok kraft på terning eller flytende kjøttkraft, kok benene i kraften ca 30 minutter.
Stek kotelettene i smør på begge sider, salte og pepre. Legg dem på kålbladene og rull dem sammen hver for seg. Legg rulettene tett i tett med skjøten ned, i en liten gryte.
Smak til kjøttkraften med tomatpuré og paprika, hell den over rulettene og la det småkoke under lokk ca 20 minutter.
Server rulettene med benene stukket inn i den ene enden og med sjyen over.
Server med kokt ris og saltagurker. Sopp i rømmesaus.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron