Flere resulteter finnes under oppskriften
75 g hele svisker
1 1/2 dl tørr hvitvin
600 g svinefilet
2 ss smør eller margarin
1/2 ts salt
2 krm svart pepper
3 dl kremfløte
Legg sviskene i bløt i hvitvinen i 1-2 timer. Kok dem opp og la dem koke til de er halvmyke. Fjern stenene.
Brun svinefiletene i smøret, men la dem ikke bli helt ferdigstekt.
Ta dem opp og salte og pepre godt. Lag snitt i dem med ca 2 cm mellomrom.
Legg filetene i en smurt ildfast form og stikk svisker inn mellom snittene. Legg svisker som måtte bli tilovers langs kanten av formen.
Kok opp vinen og fløten og la det koke 5-6 minutter. Hell sausen i formen og stek alt sammen i ovnen på 225 C i ca 20 minutter.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron