Bruksanvisning
Denne oppskriften stammer fra familien Melhenny som produserer tabascosausen. De liker sterkt krydret mat. Forsiktige kokker kan prøve med litt mindre tabasco i begynnelsen, og heller ha i mer mot slutten.
Varm grillen. Legg kotelettene på grillbrettet, men sett dem ikke under grillen.
Smelt smøret i en panne. Dem må ikke være av aluminium. Press sitronen, hell saften i smøret og bring til kokepunktet.
Tilsett sausen og hvitløken og la det surre på svak varme i 5 minutter. Pass på at hvitløken ikke blir brun. Smak til.
Pensle kotelettene rikelig med saus, sett grillbrettet under grillen, og stek kotelettene i ca 5 minutter til de er gylne.
Snu kotelettene og pensle med mer saus. Grill dem i ytterligere 5 minutter, avhengig av tykkelsen. Du kan godt dryppe over litt av sausen ved servering. Serveres med grillet paprika og tomat.